2010-10-17

Kropps herr - Hallby 31 - 27 (16 - 15)

(Erik Jakobsson var säker som straffskytt)

Kropps herr besegrade till sist Hallby i dagens match i Agnebergshallen. Men det var länge onödigt spännande. Hallby ledde med ett par tre mål i andra halvlek ända fram till det var 10 minuter kvar. Då fick Kropps äntligen ordning på spelet och vann med hela 7 - 0 de sista 10 minuterna. Med andra ord rasade Hallbys spel totalt mot slutet.

Snett bakom mig satt det en Hallbysupporter som större delen av matchen kunde glädja sig åt Hallbys målskytt Anders Skillhammar som forsade fram igenom Kropps försvar. Supportern for upp och skrek ut sin förtjusning varje gång Hallby nätade. Behöver jag säga att han var väldigt tyst då slutsignalen gick?

Priset till bäste Kroppsspelare gick återigen till målvakten Flamur Gerbeshi, men jag hade inte protesterat om Erik Jakobsson eller Jonas Johansson fått det. //