2010-11-20

Kropps dam - Kärra 27 - 17 (10 - 9 )

(Så här glada blev Kroppstjejerna efter slutsignalen)

En svajig match blev det i Agnebergshallen idag. Kropps damer tog emot Kärra.

Kropps låg under med ett par bollar i första halvleken men utjämnade och gick till halvtidsvila med 10 - 9. Kropps hade ytterligare en boll inne i slutsekunderna men domarna blåste av matchen innan bollen landade bakom motståndarnas målvakt.

I andra halvleken hamnade Kropps åter direkt i underläge men skärpte till sig och drog sakta men säkert ifrån. Målvakten Sissi Karlsson som stod hela matchen bidrog i högsta grad till segern.

Pris till bäste spelare i Kropps gick rättvist till Sofia Nyström. Men en spelare som visade upp sig för hemmapubliken för första gången i elitserien var 17-åriga Lina Barksten. Och som hon spelade! Fullkomligt respektlöst och satte ett par mål bakom Kärras målvakt gjorde hon också. Henne vill jag se mer av! //