2011-01-29

Kropps herr vann klart och Kropps dam förlorade lika klart i Agnebergshallen

Kropps herr gjorde en bra match i Agnebergshallen idag. 15 - 13 i paus utökades till 29 - 20 innan slutsignalen gick.

Helsingborg hängde någorlunda med i första halvlek men sedan var det Kropps för hela slanten. Målvakten Flamur Gerbeshi tog de flesta av de skott som hemmaförsvaret inte lyckades stoppa. Därmed inte sagt att försvaret spelade dåligt, tvärom.

I andra halvlek fick Kropps tre tvåminutersutvisningar i rad, dvs de spelade i sex minuter med en man mindre och det märktes inte det minsta på planen.

Rasmus Nilsson fick pris som bästa spelare i Kropps, men debutanten Daniel Läckberg gjorde också en mycket bra match. Honom vill jag se mer av.

Och så damernas match mot Eslöv. Det var väl ingen som på allvar hade trott att de skulle slå Eslöv men lite mer hade man nog förväntat sig. Redan i paus låg de under med fem mål. Andra halvlek var bättre sett ur hemmalagets ögon men slutresultatet 18 - 25 var helt rättvist. //