2012-01-12

Kropps dam - Höörs HK H65 30 - 15 ( 13 - 9 )

Kropps målvakt, ungerskan Timea Pap, var bäst i hemmalaget.

Så fick man då äntligen gå från Agnebergshallen med en hemmaseger i bagaget. Den första kvarten var spelet ganska jämnt men sedan drog Kroppsdamerna ifrån mer och mer. Höörspelarna fick inte till det med undantag av Jasmina Dapanovic som stod för gästernas målproduktion i första halvleken. Sex av nio mål kom från henne.

I andra halvleken märktes klasskillnaden mellan lagen och slutresultatet blev 30 - 15. Det var nästan så man tyckte synd om motståndarlaget. Synd tyckte jag också det var att se en av Kroppsspelarna sitta och gråta efter matchen utan att ha fått spela en enda minut. Med den stora ledningen kunde gott Blomquist låtit fler spelare få speltid.