2013-03-06

Kropps herr - Eskil 32-30 (16-18)

Det blev Kroppsseger till slut då herrarna mötte tabelljumbon Eskil. Ytterligare en måstematch om man så vill. Försvarsspelet i första halvlek var inget att yvas över. Trots det gick Kropps till ledning  med både 5-2 och 7-4 men sedan brast det. Petter Hansson i målet fick ingen hjälp av försvaret och tröttnade och gick av planen. In kom Samuel Johannesson men inte heller han kunde ensam stå emot Eskil som gick till halvtidvila i ledning 16-18. Eskils målvakt Daniel Johansson tog däremot allt i första halvlek.

Petter Hansson kom tillbaka i målet i andra halvleken och han sjöd av energi och ilska lät det som. Han fick igång försvarsspelet och när även anfallsspelet blev bättre gick Kropps upp i ledning. Det var en kämpamatch där framförallt kantspelarna kom igång. Ingen bra match men en viktig. Än finns chansen men då skall Kropps vinna resterande matcher samtidigt som andra resultat skall gå deras väg. Det kan gå!  //