2012-09-29

Fjärde raka förlusten för Kropps herr

Foton Håkan Fredriksson www.carpi.se Jonas Johansson satte några fina mål från sin vänsterkant. Här tas han dock hårt av Helsingborgarna.

Det blev fjärde raka förlusten och storstryk mot bottenlaget Helsingborg inför en fåtalig (266) publik hemma i Agnebergshallen i eftermiddag. Det var missarnas och utvisningarnas afton för hemmalaget. Kasper Jansson drog på sig rött kort efter tre utvisningar och förvisades till läktaren.

Inte lätt att hitta några ljuspunkter i hemmalaget. Fem måls underläge i paus blev till slut elva. 20-31. Petter Hansson i målet gick av planen mot slutet av första halvlek, men målvaktsbytet hjälpte inte utan han återkom elva minuter in i andra halvlek. Det hjälpte dok inte då uteförsvaret läckte som ett såll.
Inte heller Fabian Franzén som leder Kropps interna skytteliga hade någon framgång idag.