2013-02-23

Kropps herr - Ricoh 25 - 32 (12-13)

Det hjälpte inte att Petter Hansson i målet gjorde en stormatch, framförallt i första halvlek där han höll sitt lag i matchen. Kropps herr förlorade en match som de hade måst vinna för att hänga kvar i Allsvenskan.

Hemmalaget ledde till och med stundtals med uddamålet i första halvlek och när de lyckades kvittera med endast åtta sekunder kvar av första halvlek kändes det bra att de kunde gå till pausvila med ett oavgjort resultat. Men glädjen blev kortvarig då Ricoh tog ledningen i halvlekens absolut sista sekund.

I andra halvlek drog Ricoh ifrån. Kropps bet ihop och knappade in till 24-26 och då hade man chansen. Men motståndarna drog åter ifrån och och matchen rann iväg till 25-32.

Bäst i Kropps var Petter Hansson, Anders Svernling (7 mål), Henrik Erlandsson (7 mål) och Joel Forsberg (5 mål).  //